- Dette arrangement har allerede funnet sted.
Praktisk kurs i partering og anvendelse av viltkjøtt
7.11.2014 @ 12:00 - 8.11.2014 @ 14:00
kr 4200Sett av 7 og 8. november til «kjøttskjærerkurs» på Honne Hotell og Konferansesenter. Deltakerne får ta aktivt del i både partering, tilberedelse og fortæring av kjøttet, samt bistand, tips og rettledning av erfarne instruktører.
Innhold:
• Partering av vilt. Fra hele og grovparterte dyr til biffer, steiker og karbonadedeig
• Tørking, speking, graving, røking, kverning, vakuumering og oppbevaring.
• Praktisk tilberedning på kjøkken, i kokegrop og på grill
Pris: 4200 kr pr deltaker. Inkluderer kursavgift, alle måltider (inklusive festmiddag) og overnatting i enkeltrom på Honne.
«Overskuddskjøttet» sorteres, pakkes/vakuumeres, og tilbys deltakerne til kostpris.
Påmelding sendes til Skogkurs: post@skogkurs.no
eller på telefon til Dagh Bakka, tlf. 950 87 195 – Sjur Haanshus tlf. 901 05 850
Les mer på nettsidene til Skogbrukets kursinstitutt
Vet du om en aktivitet som bør føres opp i kalenderen?
Kontakt oss på e-post: post@hjortevilt.no
Takk for hjelpen!