Hopp til innhold
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Praktisk kurs i partering og anvendelse av viltkjøtt

7.11.2014 @ 12:00 - 8.11.2014 @ 14:00

kr 4200

Sett av 7 og 8. november til «kjøttskjærerkurs» på Honne Hotell og Konferansesenter. Deltakerne får ta aktivt del i både partering, tilberedelse og fortæring av kjøttet, samt bistand, tips og rettledning av erfarne instruktører.  

Innhold:
• Partering av vilt. Fra hele og grovparterte dyr til biffer, steiker og karbonadedeig
• Tørking, speking, graving, røking, kverning, vakuumering og oppbevaring.
• Praktisk tilberedning på kjøkken, i kokegrop og på grill


Pris: 4200 kr pr deltaker. Inkluderer kursavgift, alle måltider (inklusive festmiddag) og overnatting i enkeltrom på Honne.

«Overskuddskjøttet» sorteres, pakkes/vakuumeres, og tilbys deltakerne til kostpris.

Påmelding sendes til Skogkurs: post@skogkurs.no
eller på telefon til Dagh Bakka, tlf. 950 87 195 – Sjur Haanshus tlf. 901 05 850 

 

Les mer på nettsidene til Skogbrukets kursinstitutt 

Detaljer

Start:
7.11.2014 @ 12:00
Slutt:
8.11.2014 @ 14:00
Kostnad:
kr 4200
Hjemmeside:
http://www.skogkurs.no/artikkel.asp?Data_ID_Article=3743&Data_ID_Channel=5

Sted

Honne Hotell og Konferansesenter
Honnevegen 60, 2836 Biri Norge
Telefon
901 05 850

Vet du om en aktivitet som bør føres opp i kalenderen?
Kontakt oss på e-post: post@hjortevilt.no

Takk for hjelpen!